UA-66891502-1

Sandford Eco Classroom

Sandford Eco Classroom

November 9, 2014
/
by rob
/ /

Sandford School had the ambition to build an Eco Classroom, and secured a contractor. While at LHC, I got the job of realising the dream. The initial design was put to one side, and the classroom was redesigned on environmental design principles: good daylighting, passive solar and people gains and a breathable structure. Back to Earth supplied the Hemcrete and render for the thick gable walls, which provide acoustic isolation from the neighbouring playground, and insulation and thermal mass at the same time.

Back to Earth supplied the Hemcrete and render for the thick gable walls, which provide acoustic isolation from the neighbouring playground, and insulation and thermal mass at the same time.

Comments are closed.